Листи – звернення до студентської молоді

 

 

_________________________________________________________________________________

 

“Ви можете змінити Україну!

Дорогі студенти Прикарпатського університету! Ми з вами живемо в одній країні. Маємо спільну історію і традиції. Спілкуємося однією мовою. Ходимо тими самими дорогами. А як нам смакує кава з улюбленого закладу.

Ми з вами дуже схожі. Цього року я здобула другу вищу освіту й знову відчула, як це – бути студенткою. Тому дуже добре розумію, що ви відчуваєте.

Цей рік приніс для вас нові виклики. Форма онлайн-навчання позбавила вас можливості живого спілкування з одногрупниками та друзями. Але ви чудово з цим справилися і продемонстрували свою готовність рухатися далі.

Знаєте, шлях успішної людини може здаватися дуже легким і простим. Поки ми не дізнаємося істини. А вона насправді проста: поразки – це всього лише можливість стати кращими. Відкиньте страх і сміливо йдіть до мети.

Любі студенти! Можливо, зараз ми живемо не в тій країні, про яку всі мріють. Та ми можемо її змінити. Навіть найменший наш вчинок на благо України – це досягнення. Бо все велике починається з малого, а Україна починається з вас!

Молодь України! Наші шляхи ще перетнуться на одній дорозі. І точно ще багато разів ми смакуватимемо каву в улюблених закладах. Та найбільше, чого я прагну, це спільно розвивати нашу державу. Щоб одного дня гордо сказати: «Це моя Україна, про яку завжди мріяла».

Мрійте! Навчайтеся! Здобувайте!

Вітаю свою alma mater! Ми познайомилися у 2000 році. Я була студенткою філологічного факультетут. 8 найкращих років навчання. Безмежна повага до викладачів і друзі на все життя. Дякую, рідний університете!”

З повагою

Народний депутат України

Савчук Оксана

_________________________________________________________________________________