Рубрика ” ПОРАДА ТИЖНЯ”

Компанія має гарну репутацію на ринку.

Добре, якщо про компанію можна знайти відгуки в Google або соцмережах. Перевірте корпоративні Facebook та LinkedIn сторінки. Перегляньте офіційний сайт компанії, її блог. Вони мають бути «живими», а контент – постійно оновлюватися.

Компанія максимально відкрита та чесна.

Після проведеної співбесіди та оформлення на роботу у вас не має залишатися жодних запитань до компанії або умов праці. Вам мають надати документи для ознайомлення з безпосередніми посадовими обов’язками, правилами внутрішнього трудового розпорядку, умовами оплати праці та, звичайно, узгодити їх з вами.

У компанії існує система адаптації співробітників.

Прийшовши на роботу, зверніть увагу на ваше робоче місце: воно має бути повністю підготовлене, обладнане необхідною технікою. У перший же день системний адміністратор має налаштувати все необхідне для роботи. Така системність – гарна ознака. Також зверніть увагу на систему адаптації в компанії. Зазвичай, в перший день за співробітником закріплюють ментора або HR-менеджера.

Ви відчуваєте лояльне ставлення роботодавця.

Прогресивні, молоді компанії з гарною репутацією завжди стають на бік співробітника. Тим паче, враховуючи реалії пандемії. Зазвичай компанії сьогодні пропонують гнучкі умови праці.

Компанія піклується про співробітників.

Мова йде не тільки про добре оформлене робоче місце,  а про додаткову турботу роботодавця. Компанія має слідкувати не тільки за фізичним, але й емоційним самопочуттям команди. Слідкування за емоційною стабільністю працівників та запобігання вигоранню – крута ознака гідного роботодавця.

З інтернет-ресурсу #rabota.ua / #Business Week