Рубрика ” ПОРАДА ТИЖНЯ”

Пунктуальність – це не просто якість, що дозволяє нам приходити вчасно на зустрічі і на роботу. Це особлива риса характеру, яка є важливою для будь-якої ділової людини і визначає її особистість.

Пунктуальність – показник досвіду. Людина, що цінує свій час – господар свого життя. Це свідчення вашої далекоглядності, впевненості в собі, зібраності, пристосованості до обставин. Крім того, вміння завжди залишати додатковий резервний час на випадок непередбачених обставин – ознака досвідченої і розумної людини.

Пунктуальність – показник компетенції. Це якість, властива людям, які звикли раціонально розподіляти свій час. Уміння управляти своїм часом, вміння планувати і перебудовувати свої плани – показник вашої компетенції.

Пунктуальність – показник цілісності. Пунктуальність – перший і найважливіший крок на шляху до завоювання довіри. На людину, яка тримає своє слово, навіть стосовно дрібниць, завжди можна покластися.

Пунктуальність – показник цінності відносин. Якщо ви бережете час партнера – це означає, що ви цінуєте його як людину, в першу чергу. Тим самим ви допомагаєте його продуктивності, а значить, допомагаєте йому і в житті.

Пунктуальність – показник власної цінності. Людина, що цінує свій час, цінує і себе, як особистість, в першу чергу. Дезорганізованість – це прямий шлях опинитися на узбіччі життя: від вас відвернуться партнери, ви можете втратити роботу, і всі найвигідніші пропозиції пройдуть повз вас.

 

З інтернет-ресурсу #rabota.ua / #Business Week