Мотиваційна зустріч випускниці Вікторії Книгиницької з студентами кафедри дизайну і теорії мистецтва

Асоціація випускників активно реалізовує корпоративний соціальний проєкт «Осередок менторства», мета якого мотивувати та допомагати студентам розширювати свій кругозір, здобувати практичні навички у професії.

28 січня відбулася зустріч ментора (успішного випускника) з студентами кафедри дизайну і теорії мистецтва. У ролі ментора виступила Вікторія Книгиницька, випускниця 2014 року, спеціальності «графічний дизайн».

Пані Вікторія розповіла, що перші кроки як графічна дизайнерка розпочинала у видавництві «Плай» ПНУ ім. Василя Стефаника, розробила понад 100 обкладинок книг, монографій для професорсько-викладацького складу університету. Згодом працювала дизайнером поліграфічної продукції у друкарні «Фоліант; менеджером по рекламі у ТОВ «ДІАМЕБ»; на даний час є графічним дизайнером у мережі АЗС КЛО.

Також випускниця дала рекомендації студентам, як правильно налаштувати робочі моменти, адже робота з клієнтами, менеджерами вимагає клопіткої праці, що може призвести до творчого вигорання.

«Головне в нашій сфері діяльності – креатив, – зазначила Вікторія Книгиницька. – І не важливо, де ти працюєш: у лабораторії чи в друкарні».

На завершення зустрічі кожен студент мав можливість поставити запитання стосовно роботи дизайнером.